Dobrodelni koncert: Z Lucijo do nove zmage

dne 20.10.2017

Kraj: Kotalkališče, Renče

Lucija Mlinarič ni samo slovenska kotalkarica z največ lovorikami, je tudi neprekosljivo in pogumno dekle, ki je v srca ljudi zapisano kot neumorna borka, ki se nikoli ne preda.

V letu 2013 jo je prvič presenetila diagnoza – rak. Z železno voljo, veliko podporo vseh, ki jo poznajo in jo imajo radi, in z ogromno truda se je po bolezni vrnila v sam vrh svetovnega kotalkanja, še enkrat osvojila evropsko krono in postala svetovna podprvakinja. Novembra 2015 se je poslovila od tekmovalnega kotalkanja in se posvetila treniranju otrok z enako gorečnostjo, energijo in predanostjo. 

Bolezen se je ponovila. Lucija ne omahuje; na vso moč se bori in kljubuje. Nikogar ni, ki bi za delček sekunde pomislil, da Luciji tudi tokrat ne bo uspelo.
Potrebuje pa našo pomoč. Zato smo se odločili organizirati dobrodelni koncert, katerega sredstva bodo namenjena njenemu zdravljenju.

Pridružite se nam v petek 20.10.2017 ob 19:00 uri na Kotalkališču v Renčah.

Za Lucijo bodo nastopili: 
- Rudi Bučar
- Slavko Ivančić
- Prizma
- Dejan Vurnjak
- Valterrap
- Primavera
- MPZ Provox z Ano Kodelja in Minko Markič
- Kotalkarji KK Renče - Mojca Rusjan, Jan in Tamara Kerševan, Ivana Osojnik Kerševan

Prireditev bo povezovala: Ingrid Kašca Bucik

Vstopnice - prispevek (10€) lahko vplačate na kotalkališču pred samim koncertom ali v predprodaji pri Območnem združenju Rdečega Križa v Novi Gorici na slednjih lokacijah: Sedež RK v Novi Gorici in sprejemna pisarna Občine Renče - Vogrsko ob delavnikih med 15:00 in 17:00 uro.