Obvestilo o začasni zapori ceste - 11. 9. 2021 zaradi Rallyja Nova Gorica

datum: 09.09.2021

kategorija: obvestila za javnost

Zapora se izvede na križišču pri hiši Žigoni 46, start je pri znaku konec Renče. Od tu gre trasa HP proti Temnici.

V petek, 10. 9., in soboto, 11. 9., bo tudi v naši občini potekala trasa Rallyja Nova Gorica. Vljudno vabljeni na petkov »Superspecial«, hitrostno preizkušnjo v spomin na Edvarda Rusjana, ki se bo odvijala v središču Nove Gorice (od 18.30 ure dalje na Kidričevi ulici). Obiskovalci bodo dirko lahko spremljali s travnika pred novogoriško občinsko stavbo ob izpolnjevanju pogoja PCT.

Na vse ostale preizkušnje relija gledalce zaradi epidemioloških razmer in velikosti trase žal organizator ne more povabiti na ogled v živo. Dogajanje bo mogoče spremljati preko spletne strani www.rally-novagorica.si in fb kanala Rally Nova Gorica. Naključne obiskovalce teh preizkušenj pa pozivajo, da se obnašajo odgovorno in upoštevajo vse epidemiološke ukrepe.  

ZAPORA CESTE: Začasna zapora na tem območju se izvede v soboto 11.09.2021 od 9.20 do 17.00 ure. Zapora se izvede na križišču pri hiši Žigoni 46, start je pri znaku konec Renče. Od tu gre trasa HP proti Temnici, kjer na križišču zavije levo proti Lipi in naprej do Škrbine, kjer pred vasjo na križišču zavije levo proti zaselku Šibelji in naprej čez železna vrata v Potok pri Dornberku kjer je cilj zaporo se izvede pri hišni številki 9.   

relly