JAVNI POZIV za predložitev TURISTIČNIH PRODUKTOV destinacije Nova Gorica in Vipavska dolina

datum: 12.05.2020

kategorija: obvestila za javnost

JAVNI POZIV

za predložitev TURISTIČNIH PRODUKTOV

za trženje preko spletnega portala Vipavska dolina

Spoštovani ponudniki turističnih produktov,

trenutna kriza, ki jo je povzročila pandemija, od nas terja ukrepanje, predvsem iskanje možnosti za ohranjanje našega turističnega gospodarstva in čim hitrejši izhod iz te krize.

V Javnem zavodu za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina smo pripravili akcijski načrt za delovanje v letošnjem letu. Prvi in zelo pomemben korak tega načrta je okrepitev konkurenčnih prednosti z oblikovanjem dodatnih visoko kakovostnih turističnih produktov, ki vključujejo edinstvene prednosti destinacije ter gostom zagotavljajo tudi varnost, udobje in izpolnjevanje potreb, ki so se izoblikovale zaradi pandemije. Privlačni turistični produkti so temeljni razlog za obisk destinacije. Pomagali nam bodo hitreje prebroditi krizo in tudi v prihodnjih sezonah bodo osnova uspešnega, trajnostnega trženja.

Zato VAS VABIMO, da oblikujete nove turistične produkte in jih v skladu z Javnim pozivom, ki ga objavlja Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, predložite za objavo na spletnem portalu Vipavska dolina.

Javni poziv je namenjen vsem ponudnikov, ki imajo sedež na območju turistične destinacije Nova Gorica in Vipavska dolina. Ta zajema občine/mestno občino Nova Gorica, Ajdovščina, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Vipava in Miren-Kostanjevica.

Podrobno vsebino Javnega poziva najdete v priponki, prav tako tudi Obrazec za predložitev opisa turističnih produktov.

Rok za predložitev opisov turističnih produktov je 25. 5. 2020.

Vse zainteresirane ponudnike vabimo, da se udeležite webinarja – spletnega informativnega srečanja, ki bo v ponedeljek, 18. 5. 2020, ob 15. uri. Najkasneje do 15. 5. 2020 pošljite sporočilo "ŽELIM UDELEŽBO NA WEBINARJU" na elektronski naslov top-dozivetja@vipavskadolina.si, s povratnim sporočilom boste dobili povezavo na webinar.

Za vse informacije, prijavo na webinar in predložitev prijave turističnega produkta uporabljajte izključno e-naslov top-dozivetja@vipavskadolina.si.

POZIV za oblikovanje novih turisticnih produktov_JZT Nova Gorica in Vipavska dolina.docx.pdf

OBRAZEC za predlozitev opisa turisticnih produktov_JZT Nova Gorica in Vipavska dolina.docx