Ponudniki

VIPAVA SUP ADVENTURE

VIPAVA SUP ADVENTURE

SUP je okrajšava angleškega poimenovanja Stand up paddling (tudi Stand up paddle surf) za šport, pri katerem stojiš na primerni deski in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote. Je sproščujoča rekreacija na vodi, ki ne pozna telesnih ali starostnih omejitev. Začetki so enostavni, zato lahko supa vsak, ki si želi. Zato ni presenetljivo, da priljubljenost supanja tako zelo raste in je v zadnjem desetletju prejelo naziv za najhitreje rastoči vodni šport.

Lepoto reke Vipave in njenih meandrov lahko sedaj odkrivamo tudi na bolj alternativen način. Zaveslajte po divje zeleni reki, kjer Vipava v svojih meandrih ustvarja igro skrivnostnih in neokrnjenih tolmunov ter zabavnih brzic. Izlet poteka po delu struge, kjer človek skoraj ni posegal in pravila določa naravna sama. Plezanje preko debel mogočnih podrtih dreves tako ni nič neobičajnega. Po predhodni najavi so na voljo tudi vodene ture, ki poleg supanja po reki Vipavi v neokrnjeni naravi nudijo tudi kulinarično doživetje – degustacijo vin, sokov in hrane lokalnih pridelovalcev.

Vodene izlete ali izposojo SUP opreme lahko predhodno rezervirate na spletni strani (https://supkultura.si). Tam so tudi vse druge potrebne informacije.

 

Kaj vas bo navdušilo?

  • supanje po neokrnjenem delu struge reke Vipave in doživetje narave z drugačene perspektive
  • postanek z možnostjo kopanja na prelepem brodišču, ki ga je izoblikovala reka Vipava
  • gurmansko razvajanje z lokalnimi izdelki ob zaključku SUP ture

Različne vrste ponudbe:

  • 3 urno veslanje z uvodnim tečajem z lokalnimi vodniki
  • Najem supa
  • Team buildingi
  • Dekliščine, fantovščine

 

GO SUP, TURIZEM D.O.O.

Trg 86, 5292 Renče

Telefon: 0038640 601 340

Email: 

https://supkultura.si